Bridget Maasland verslaat uitreiking Oscars voor Film 1

Foto: Ron TetterooPresentatrice Bridget Maasland verzorgt ook dit jaar weer de presentatie van de Oscars-uitzending op Film 1. Alle digitale televisiekijkers kunnen het evenement in de nacht van zondag op maandag gratis bekijken. “Jammer genoeg zijn we er dit jaar niet zelf ook bij in Hollywood. Leco Zadelhoff en ik geven vanuit Nederland commentaar bij de beelden“, vertelt Bridget in Televizier. “Maar ik ga tóch een mooie jurk dragen, speciaal voor mij ontworpen door Jan Taminiau. Dat hoort er ook gewoon bij.

Bridget Maasland is wel in Los Angeles geweest voor Film 1. “Ik ben onlangs in Los Angeles geweest voor het Oscarnieuws van Film 1, maar dat was pas de tweede keer. Om daar net zo’n bekendheid te worden als Simon van Collem moet je wat jaartjes langer meelopen. Iedereen die ik wilde spreken, heeft wel heel enthousiast meege- werkt. De directeur van de Academy Awards heeft de winner’s walk met me gelopen, het parcours dat de Oscarwinnaars afleggen voordat ze de pers te woord staan. Dat was heel cool.

Het verslag van de Oscars begint vannacht om 01.00 uur op Film 1.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen