Boegbeelden Studio Sport in speciale aflevering De Reünie

Foto: Leendert JansenBoegbeelden van Studio Sport als Mart Smeets, Dione de Graaff en Herbert Dijkstra zullen op zondag 5 april plaats- nemen op de schoolbankjes van De Reünie. KRO-gezicht Rob Kamphues blikt met de NOS-coryfeeën terug op vijftig jaar Studio Sport. Dat heeft de KRO bekendgemaakt. “Tijdens de uitzending van De Reünie vertellen commentato- ren, presentatoren en verslaggevers over hun ervaringen in alle jaren Studio Sport. Welke hilarische, aangrijpende momen- ten hebben zij beleefd?”

Ook Theo Reitsma, Jan Stekelenburg, Frank Snoeks en Tom Egbers zullen hun opwachting maken in De Reünie. “Wat was hun beleving van legendarische sportmomenten en tv-uitzendingen. En wie zijn we uit het oog verloren?”

Studio Sport begint 50 jaar geleden als Sport in Beeld. De eerste uitzending van Sport in Beeld is op 5 april 1959. Vanaf die datum is de ontwikkeling van het medium televisie en de rol van de sport niet meer te stuiten. “Studio Sport is tegenwoordig een niet meer weg te denken fenomeen.”

De Reünie: 50 Jaar Studio Sport is op zondag 5 april te zien op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen