Art Rooijakkers presenteert De Spaanse Droom

Foto: SBS/ElvinArt Rooijakkers gaat het nieuwe NET 5- programma De Spaanse Droom presen- teren. Dat laat NET 5 vandaag weten. In het programma, waarvan de serie onder de titel De Italiaanse Droom te zien was op Nederland 1, gaan zes koppels de strijd met elkaar aan om een eigen Bed & Breakfast in Spanje. Art: “Ik vind het geweldig dat ik dit programma mag presenteren. Het is een ontzettend leuk format, want wie heeft er nou niet eens van gedroomd om een Bed & Breakfast ver weg te beginnen?

Art weet als geen ander hoe het is om in het buitenland op locatie te presenteren en spreekt bovendien een aardig woordje Spaans. “Ik ben minstens zo enthousiast als de stellen die er naar toe gaan. Bovendien vind ik Spanje, naast Nederland natuurlijk, toch wel een van de leukste landen van Europa. Dus zeker geen straf om daar twee maanden door te brengen. Ik heb wel voor de zekerheid mijn lesboekjes vol Spaanse woorden uit mijn stoffige bureaulade getrokken!

In De Spaanse Droom vertrekken zes avontuurlijke Nederlandse stellen naar het zonnige Spanje om een Bed & Breakfast op te zetten. De stellen gaan samen aan de slag in één Bed & Breakfast, die nog opgeknapt moet worden. Naast de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het verbouwen en inrichten van het pand, nemen de deelnemers van De Spaanse Droom ook met zijn allen de ontvangst en verzorging van de gasten op zich. Het stel dat het beste presteert en uiteindelijk De Spaanse Droom wint, wordt de uitbater van de Bed & Breakfast.

De Spaanse Droom wordt geproduceerd door Eyeworks. De opnames gaan binnenkort van start. Het programma is dit najaar te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen