TVGids.nl nu ook op mobiele telefoon

TVGids.nl is sinds kort aangepast voor de mobiele telefoon. De website is op te roepen op elke mobiele telefoon met internettoegang via tvgids.nl. Volgens hoofdredacteur Carl Lunenborg slaat de mobiele site ‘enorm’ aan. “In de eerste paar dagen telden we 16.000 unieke bezoekers die samen 74.000 pagina’s raadpleegden. Wanneer je deze cijfers lineair doortrekt naar een maand, staan we al in de top-tien van de best bezochte mobiele sites in Nederland“, vertelt Carl Lunenborg over de site.

TVGids.nl heeft lang gewacht met de lancering van de mobiele website omdat men nog niet compleet genoeg kon zijn en de doorbraak in mobiel internet pas vorig jaar zichtbaar werd. “In het najaar van 2008 hebben we daarom besloten ermee door te gaan. We kunnen nu net als met de gewone website de meest actuele programma- gegevens  en nieuws bieden in plaats van alleen maar lijstjes van tv-programma’s met tijden die je bij enkele andere aanbieders van mobiele tvgidsen zag.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen