Sophie Hilbrand: ‘Talkshow Sophie Op 3 fascineert me’

Sophie Hilbrand (33) heeft haar eigen talkshow. Vanavond beleeft Sophie Op 3 haar première op Nederland 3. Negen late zondagavonden (23.05 uur) lang zal ze allerlei werelden verkennen. Tijdens de eerste uitzending is dat de harde kern van Feyenoord. Dat moet volgens Sophie een spannende uitzending opleveren. “Aan tafel zitten onder andere Leonardo (veroordeeld voor de dood van Ajacied Carlo Picornie) en André (veroordeeld voor de moord op FC Twentesupporter Erik Lassche)“, zegt ze.

Sophie Hilbrnad zal aan Leonardo en André vragen waarom er zoveel geweld komt kijken bij voetbal. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om ze te interviewen. Sophie op 3 is geen programma met een boodschap voor jongeren, maar het is wel mooi als het zou aanzetten tot nadenken. Het fascineert me mateloos waarom iemand zich aansluit bij zo’n groep.”

Volgens Sophie is ze klaar voor een eigen praatprogramma. “Ik heb mijn leven nu iets meer op orde en kan tegenwoordig dit soort programma’s met mijn volle aandacht maken. Toen ik vijf jaar geleden begon met Sixpack was mijn leven redelijk chaotisch. Er kwam te veel op me af en ik kon me niet erg focussen. Af en toe was ik echt aan het overleven. Het is inmiddels allemaal een stuk professioneler geworden.

Het 33-jarige kopstuk van BNN voelt zich niet te oud voor de omroep. Ze staat er bovendien nog drie jaar onder contract.  “Jeroen Pauw was 42 toen hij weg ging, dus ik heb nog even. Jeroen hield het zo lang vol omdat hij al die jaren iets ondeugends over zich had, nog steeds trouwens. Dat heb ik ook, denk ik. Ik voel me ’pas’ 33 jaar.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen