SBS 6 gooit programmaschema om: vanavond live Darts

SBS 6 gooit haar programmaschema deze zondagavond volledig om. Vanaf 20.00 uur brengt het televisiestation live de finale van PDC World Championship Darts tussen Raymond van Barneveld en de Britse dartslegende Phil Taylor uit. Dat meldt een zegsvrouw van SBS 6 vandaag. Wegmisbruikers vervalt door de ingelaste uitzending. Undercover in Nederland is later op de avond te zien. “Na de finale zenden we Undercover in Nederland uit, gevolgd door Hart van Nederland“, vertelt ze.

De Grote Verhuizing en De 25 Grootste Blunders Aller Tijden schuiven allebei een half uur op naar voren, waardoor deze om respectievelijk 17.30 uur en 18.30 uur te zien zijn. Om 20.00 uur volgt dan de PDC World Championship Darts-finale.

Na de finale zijn Undercover in Nederland en Hart van Nederland te zien. “Daarna is de nabeschouwing van de PDC World Championship Darts-finale te zien.”

Eigenlijk zou SBS 6 de finale van PDC World alleen in samenvatting verslaan in de reguliere dartsuitzending, om 23.00 uur na Piets Weerbericht. Nu Raymond van Barneveld in de finale staat, is gekozen voor een live-uitzending. De afgelopen dagen keken tot 1,1 miljoen mensen naar de samenvattingen van het dartstoernooi op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen