RTL: ‘Kijkcijfers Goede Tijden Slechte Tijden gestegen’

De kijkcijfers van de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden zijn sinds een paar weken behoorlijk gestegen. Volgens een zegsvrouw gaat het ‘erg goed’ met de soapserie. “Zaten de kijkcijfers aan het begin van het seizoen nog comfortabel boven de één miljoen, inmiddels weet de populaire soap gemiddeld maar liefst 1,4 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren, met een gemiddeld marktaandeel van 23,3% binnen de RTL 4-doelgroep Boodschappers 20-49 jaar“, vertelt de woordvoerster.

De zegsvrouw van RTL: “Niet alleen kondigde RTL Nederland in november 2008 aan het contract van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ te verlengen tot 2011, ook uit de kijkcijfers blijkt dat de serie zelf nog lang niet aan een ontknoping toe is.”

Volgens RTL 4 belooft Goede Tijden Slechte Tijden van maandag 19 januari tot en met vrijdag 23 januari ‘zeer spannend’ te worden, wanneer enkele verhaallijnen van de succesvolle soap een verrassende wending krijgen en tot een ontknoping komen.

Zo komt het, na de moord op Dorothea Grantsaan, weer tot een levensbedreigende situatie. Wie wordt het volgende slachtoffer van René Meijer? En als Maxime wordt tegengewerkt, laat zij eindelijk haar ware gezicht zien. Ondertussen maakt de familie Huijgens zich op voor hun 25-jarig huwelijk. Maar door alle problemen in de familie is het maar de vraag of ze dit feest gaan halen, terwijl Ronja juist een enorme verrassing voor ze in petto had.

Dex gaat op oorlogspad. Lukt het hem om Noud en Vicky uit elkaar te drijven? Ook Jef heeft enorme problemen, waardoor zelfs het voorbestaan van De Koning wordt bedreigd. En Anita vergeet door haar geluk met Rik alles om zich heen, met dramatische gevolgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen