Robert ten Brink verstopt zich voor Hider in the House

Foto: Ton KastermansRTL-ster Robert ten Brink is de eerste bekende Nederlander die zich stiekem verstopt in het huis van een gezin voor het nieuwe NCRV-programma Hider in the House. Dat laat een zegsvrouw van de omroep vandaag weten. De eerste episode is op zaterdag 17 januari te zien. Presentator Jochem van Gelder: “Het maken van deze serie was ongekend spannend en daardoor fantastisch om te doen. Zowel de gezinsleden die in het complot zaten, als de BN’ers hebben het spel fanatiek gespeeld!

De NCRV zendt op aanstaande zaterdag 17 januari om 19.00 uur de eerste van in totaal 13 afleveringen Hider in the house uit op Nederland 3. In dit programma gaat het erom dat kinderen een dag lang een bekende Nederlander in huis moeten verstoppen, zonder dat óf de vader of de moeder hiervan afweet.

Hider in the house is van oorsprong een BBC programma dat vorig jaar in Luzern de prestigieuze Gouden Roos won. BN’ers die meedoen aan deze Nederlandse reeks van de NCRV zijn onder andere Robert ten Brink, Sascha Visser, Dries Roelvink, Dione de Graaff, Filemon Wesselink, Quintis Ristie, Lange Frans, Monique Smit, Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge en Paul van Loon.

Jochem van Gelder gaat op bezoek bij deze gezinnen om onder een vals voorwendsel opnamen te maken. De gezinnen denken namelijk dat zij meedoen aan het fictieve programma ‘Welkom bij ons Thuis’, waarin Jochem zogenaamd zou komen kijken en filmen hoe het bij de gezinnen thuis reilt en zeilt. Wat één van de ouders echter niet te weten krijgt, is dat er vervolgens een bekende Nederlander in hun huis wordt verstopt! De andere ouder en de kinderen worden echter meteen door Jochem ingewijd in het complot. Namelijk dat zij meedoen aan Hider in the house.

Gedurende de tien uur dat de BN’er in het huis verstopt zit, krijgen de kinderen vijf opdrachten waarbij de BN’er vaak angstaanjagend dicht bij de onwetende ouder komt. De kinderen kunnen prijzen winnen door opdrachten te volbrengen, maar moeten te allen tijde de bekende Nederlander ongezien houden voor één van hun ouders. Lukt ze dat de hele dag, dan winnen ze de hoofdprijs.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen