Ook John van den Heuvel belaagd

John van den Heuvel is dinsdag tijdens de opnames van zijn SBS-programma Das Je Goed Recht plots aangevallen door een man, die hij wilde aanspreken op diens malafide praktijken. Dat meldt Van den Heuvels krant De Telegraaf. Het incident, waarbij hij een blauw oog en gekneusd jukbeen opliep, speelde zich af in Bergschenhoek bij Rotterdam. “Nog voordat ik iets kon zeggen, begon hij te schoppen en te slaan. Daarbij was hij aan het schelden op me en riep hij dat hij me zou vermoorden.

Toen John van den Heuvel de man Johan B. bij een winkelcentrum in Bergschenhoek zag, wilde hij hem aanspreken. De twee gingen al snel rollend over straat. “Uiteraard heb ik me verdedigd en ja, daarbij heb ik ook wel iets uitgedeeld. Maar ik moest wel“, zegt Van den Heuvel. “Natuurlijk hou je er wel rekening mee, maar je verwacht het toch niet. Aan de andere kant geeft het wel aan hoe deze man handelt.

Een van de gedupeerden van de aannemer sprong tussen de vechters. De vechtpartij werd uiteindelijk gesust door omstanders. “Je mag best weten dat ik daar heel blij mee was“, stelt John. “De man was dol van razernij en ging steeds harder beuken.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen