Henkjan Smits op pad met miljonairs in Word Ik Rijk

Foto: Nick van OrmondtHenkjan Smits gaat op locatie presente- ren voor SBS 6. In Word Ik Rijk? praat Henkjan met Nederlanders die miljonair zijn geworden. Ook gaat Henkjan op stap met gewone Nederlanders die een dag als miljonair leven. De eerste uitzending is op zaterdag 21 februari om 22.30 uur. “Word Ik Rijk? wordt voorafgegaan door de nieuwe dramaserie De Hoofdprijs“, legt een woordvoerder uit. “Samen met Word Ik Rijk maakt dit de nieuwe thema- avond van SBS 6, waarin geld centraal staat, compleet.

In Word Ik Rijk? maakt de kijker kennis met de onbekende miljonairs van Nederland. “Ooit waren ze doodgewone mensen met een droom en nu zwemmen ze in het geld. Hoe gewoon ze zijn gebleven en of de vooroordelen over miljonairs kloppen, maakt Henkjan aan den lijve mee.

In Word Ik Rijk? gaat Henkjan Smits ook op stap met gewone Nederlanders die een dag als miljonair door het leven gaan. “Iedereen heeft er wel eens van gedroomd om miljonair te zijn of heeft wel een mening over hoe de rijken der aarde hun geld spenderen. Maar wat doen wij zelf met zoveel geld? Gewone Nederlanders dompelen zich voor een dag onder in de wereld van de miljoenen en komen voor extravagante beslissingen te staan: een Ferrari of een Porche voor de deur en wel of geen jacuzzi in de tuin? Henkjan Smits onderzoekt of gewone Nederlanders zich uiteindelijk meer als miljonair gedragen dan de echte miljonairs en komt tot opvallende inzichten

Word Ik Rijk? wordt mede mogelijk gemaakt door Advance.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen