Nederlandse editie Secret Millionaire redelijk goed van start

De eerste aflevering van de Nederlandse Secret Millionaire met de Amsterdamse miljonair Jeroen is zondagavond met 959.000 kijkers en 12,4 procent markt- aandeel redelijk goed van start gegaan op RTL 4. Presentatrice Linda de Mol boekte vorige week op hetzelfde tijdslot veel meer succes met Miljoenenjacht, dat ruim 1,9 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd hield. Dat RTL 4 met Secret Millionaire een miljoen kijkers verliest is onder meer te wijten aan de hevige concurrentie op zondag.

Zondag ging recht tegenover de première van The Secret Millionaire ook het kijkcijferkanon De Reünie van de KRO van start met 2,6 miljoen kijkers. Bovendien trok ook de op het laatste moment ingelaste uitzending van de PDC World-darts finale met Raymond van Barneveld ruim 1,4 miljoen kijkers.

De eerste aflevering van Secret Millionaire Nederland besteedde net als eerdere uitzendigen op RTL veel aandacht aan De Voedselbank. Miljonair Jeroen gaf in het programma zelfs een cheque weg aan deze organisatie. Na de tv-actie voor De Voedselbank in december zou dat wat overbodig zijn. Bovenin beeld bracht RTL echter al snel een verklaring: “Dit programma is opgenomen in oktober 2007.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen