‘Johnny de Mol gemaskerde kandidaat in Uri Geller-show’

Johnny de Mol is waarschijnlijk de mysterieuze kandidaat die zich schuil houdt achter een masker in de show van Uri Geller op SBS 6. Dat meldt Spits. De bewijzelen stapelen zich volgens Spits op. Tijdens de voorjaarspresentatie van SBS op dinsdag deed de gemaskerde kandidaat een act. “Na enige tijd verliet hij de zaal, waarop een kwartier later ‘op- eens’ Johnny de Mol zijn entree maakte“, schrijft de krant. Spits ging op onderzoek uit. “Wat bleek? The Mask heeft dezelfde ogen als Johnny de Mol!

Volgens Spits zijn de ogen van Johnny de Mol identiek aan die van de gemaskerde kandidaat. “De kleur is identiek, de vorm komt overeen en de oogleden hebben dezelfde rossige tint. Bovendien bevindt de neus van het masker – belangrijk om door te ademen – zich op dezelfde hoogte als bij De Mol. Niet alleen de ogen en de neus, maar ook de kapsels vertonen opvallende gelijkenissen.

SBS ontkent niet dat er achter het zilveren masker een bekend gezicht schuilgaat. “Hij wil om persoonlijke redenen zijn identiteit niet prijsgeven. Of het een bekende Nederlander is? Het kan echt alle kanten op.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen