‘Gordon boos weg bij Life & Cooking na ruzie met Irene’

De reden dat Gordon zondagavond na een kort sponsorfilmpje opeens niet meer bij de twee andere Toppers aan tafel zat bij Life & Cooking, is dat hij in de tussentijd ruzie kreeg met Irene Moors. Dat heeft een studiogast verklapt aan De Telegraaf. De sfeer was kort voor het item al gespannen, toen Irene liet mer- ken dat ze Gordon onsportief vindt wat betreft zijn ruzie met Gerard Joling. “Ik vind het een dip in het hele gesprek“, zei Irene. Gordon geïrriteerd: “Ik heb andere dingen aan mijn hoofd.

Irene Moors ontving tijdens haar solo-uitzending van Life & Cooking de drie Toppers. Aan het eind van een gesprek over het Songfestival, begon Irene kort over Gordons ruzie met Gerard Joling, die overigens ook later in de uitzending te gast was. “Er is wel veel over gezegd en ik wil het er niet over hebben, maar de mensen verwachten het wel. Straks komt Gerard Joling..”, begon Irene. Gordon: “Wie?” Irene zuchtend, en tegelijkertijd ernstig: “Ja, maar daar gá je weer.”

Even later deed Irene nog een poging. “Het is zo klein. Maak het nou gewoon goed. Het is voorspeld door alle waarzeggers dat het goed komt. Ik hoop het oprecht. Is er nog iets wat jij wil zeggen? Wat moet ik tegen Gerard zeggen?

Gordon: “Ik hoef niets tegen Gerard te zeggen. Laten we dat maar niet te doen.”

Irene: “Ik vind het een dip in het hele gesprek. Ik vind het echt… In plaats dat je nou zegt: ‘Het jaar is jong, het jaar is fris. Het komt allemaal goed’.”

Gordon was zichtbaar geïrriteerd na deze opmerking. “Ik heb iets andere dingen aan mijn hoofd dan Gerard Joling volgende week. Sorry.”

Na een sponsoritem zat Gordon opeens niet meer bij de Toppers aan tafel. Irene: “We hebben toch even een inkomend bericht: Gordon is even plassen.”

‘Gordon maakt ruzie met Irene

Volgens iemand uit het publiek hadden Gordon en Irene tijdens het filmpje echter een flinke woordenwisseling, schrijft De Telegraaf. Toen de andere twee Toppers later in de uitzending ook vertrokken, zei Irene nog vaag: “Gordon is nog op de gang, maar doe hem de hartelijke groeten. Ga hem maar opzoeken.

Ook als Gerard Joling later te gast is, lijkt of het publiek meer weet dan de kijker. “Ik heb René gezien, en ik heb Jeroen gezien. Gordon was wel heel snel weg, geloof ik“, zei Gerard. “Die was al onderweg, ja“, zei Irene, waarna het publiek begint te lachen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen