Desperate Housewives terug met bijzondere afleveringen

Foto: Disney ABC InternationalBij de start van het vijfde seizoen van Desperate Housewives is de klok vijf jaar vooruit gezet. Alle huisvrouwen in de bekroonde dramaserie zijn dus vijf jaar ouder, maar dat betekent niet dat alles er nu vlekkeloos aan toe gaat in Wisteria Lane. Vanavond is om 20.30 uur de eerste aflevering van het vijfde seizoen te zien op NET 5. In ‘You’re Gonna Love Tomorrow’ wordt direct duidelijk dat er inmiddels vijf jaar zijn verstreken sinds Katherine haar ex-man neerschoot. Dat geheim is bewaard.

Susan (Teri Hatcher), Lynette (Felicity Huffman), Bree (Marcia Cross) en Gabrielle (Eva Longoria) hebben al die tijd hun mond gehouden om Katherine (Dana Delany) te beschermen tegen opsluiting in de gevangenis.

Susan probeert ondertussen haar relatie met een nieuwe man te verbergen, terwijl Gaby twijfelt aan haar kwaliteiten als moeder. Bree staat op het punt om haar eerste kookboek te publiceren, maar dan wordt Katherine, met wie ze een succesvolle cateringzaak runt, jaloers.

Lynette betrapt haar tienertweeling op illegale praktijken en Edie (Nicolette Sheridan) keert na vijf jaar terug naar Wisteria Lane mét een nieuwe echtgenoot. Deze blijkt echter niet voor iedereen een nieuwkomer te zijn.

Desperate Housewives is al jaren één van de vaste waarden in de programmering van NET 5. “Het vierde seizoen behaalde in de voor NET 5 belangrijkste doelgroep Vrouwen 20 – 34 jaar een uitstekend marktaandeel van 16,9%“, aldus een zesvrouw.

De hitserie is meerdere malen bekroond met vakprijzen, zoals Emmy Awards en Golden Globes, waaronder de Golden Globe voor beste televisieserie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen