Youp van ’t Hek: ‘Oudejaarsconference nog altijd een eer’

Youp van ’t Hek verzorgt vanavond de oudejaarsconference op Nederland 1. Traditiegetrouw kan hij daarbij rekenen op een miljoenenpubliek. “Ik zou wel drie uur kunnen vullen met alles wat er gebeurd is“, zegt hij in Televizier. “Ik had eerst 1 uur en 13 minuten, toen heb ik de VARA gebeld of ze meer tijd voor me hadden. Nu ben ik 1 uur en 18 minuten. Maar het moet ook niet te lang duren; je hebt een spanningsboog nodig. Anders is de rek eruit en de bejaarden moeten ook een keer naar de wc.

Het is voor Youp zijn zesde oudejaarsconference. Het is volgens hem nog altijd een eer om te doen. “Jazeker. Zeker met de hoeveelheid cabaret die tegenwoordig op televisie te zien is, vind ik het heel erg leuk dat ik deze avond mag vullen.

De mensen die kijken, krijgen een knetterende conference te zien en gaan in ieder geval met een grote glimlach het nieuwe jaar in. Dat geldt zelfs voor de mensen die al hun geld in IJsland hebben weggezet.

Youp van ’t Hek is vanavond om 22.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen