Univé nieuwe sponsor NOS Studio Sport

Verzekeraar Univé is de nieuwe sponsor van NOS Studio Sport. De partijen zijn overeengekomen dat Univé tot en met augustus 2009 invulling zal geven aan de billboards rondom de reguliere uitzendingen van Studio Sport. Dat heeft de NOS vandaag laten weten. De NOS is blij met de samenwerking met deze bekende verzekeraar. “Univé past goed bij ons, aangezien deze onderneming net als NOS Studio Sport in brede zin de sport ondersteunt“, zegt mediadirecteur Jan de Jong van NOS.

De billboards van Univé zullen te zien zijn rondom de reguliere uitzendingen op zaterdag (22.00-22.30 uur, Ned. 3), zondag (18.00-19.00 uur, Ned. 1) en op doordeweekse dagen rondom de Sportjournaals van 18.45 uur op Nederland 1.

Wij zijn blij onze naam te kunnen verbinden aan een A-merk als NOS Studio Sport“, zegt merkmanager Fons Roosenboom van Univé. “Bovendien sluit deze activiteit goed aan op ons breed georiënteerde sponsorbeleid. Univé is actief in het turnen, marathonschaatsen en skeeleren; voorts sponsort zij voetbalclub sc Heerenveen en verschillende sportevenementen zoals het EK Zwemmen in Eindhoven afgelopen voorjaar.

Jan de Jong van de NOS: “De samenwerking met Univé kan de NOS helpen haar ambities op het gebied van sportprogramma’s verder te realiseren.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen