Editie NL-presentatrice trekt dansschoenen aan

Margreet Beetsma (foto) gaat voor de oudejaarsuitzending van Editie NL de dansvloer op. Dat laat een zegsman van RTL 4 vandaag weten. Editie NL brengt op 31 december een speciale aflevering. “De makers van het bijzonder succes- volle RTL 4-programma bezorgen Nederland de ideale tv-avond, op basis van onderzoek van TNS-NIPO. Hieruit blijkt wat de kijker op deze avond het liefst ziet en met deze elementen maakt de redactie de ultieme oudejaarsavond-versie van Editie NL.

Zo leggen cabaretiers Youp van ’t Hek en Dolf Jansen uit hoe je een conference maakt en geven presentatoren Margreet Spijker en Jeroen Latijnhouwers het allerlaatste Staatslot weg. “Als klap op de vuurpijl zorgt Margreet voor amusement door met ‘Dancing With The Stars’-ster Marcus van Teijlingen haar danskwaliteiten vol allure te etaleren in een eenmalige editie van ‘Dancing With Margreet’.”

Editie NL is op oudejaarsavond te zien van 18.15 tot 18.35 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen