Frans & Marianne vullen Tweede Kerstdag op Nederland 1

Frans Bauer en Marianne Weber staan op Tweede Kerstdag primetime op het programma bij Nederland 1. Met hun kerstconcert nemen zij het op tegen de documentaire See You In Vegas over Hans Klok, Ranking the Stars met Paul de Leeuw en vijf films. Voor Frans staat 2008 in het teken van de samenwerking met Marianne. “We hebben elkaar een periode heel weinig gesproken. Ik trad op in België, Duitsland, Zwitserland. Marianne had haar eigen carrière en woonde op Curacao.

Frans Bauer heeft veel geleerd van de stille periode door zijn poliep. “Ik besefte plotseling dat er meer was dan zingen“, vertelt hij in Televizier. “Dat dat toen pas gebeurde, vind ik lullig van mezelf. Tot die tijd bestond er niets anders voor me. Toen kreeg ik het bericht dat ik het zes maanden rustig aan moest doen. Dat was wel het laatste wat ik wilde. Ineens zat ik thuis. Ik zag wat die kleine Frans allemaal al kon, ik praatte met de moeders op het schoolplein. Ik ging mee naar de sinterklaasmusical. Dat soort dingen had ik nooit eerder gedaan, want ik was altijd druk.

Samen met Marianne is Frans vanavond te zien in hun kerstconcert op Nederland 1. Marianne: “Dit optreden in Ahoy betekent heel veel voor me en ik zal het me mijn leven lang herinneren. Maar het blijft eenmalig en dat is geen verkooppraatje. Het is niet zo dat we dit volgend jaar weer gaan doen. Al weet ik nu al zeker dat ik na het laatste nummer heel erg weemoedig zal zijn.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen