SBS 6 geeft omroep MAX gratis reclamezendtijd

SBS Broadcasting zal vanaf maandag 24 november gratis zestig ledenwerfspots voor MAX uitzending op SBS 6 en Net 5. Dat laat de seniorenomroep vandaag weten. Volgens directeur Eric van Stade van SBS is het voortbestaan van MAX van belang. “Omroep Max is bij uitstek het voorbeeld van een publieke omroep die een toegevoegde waarde is voor het plu- riforme bestel. Zij bedient een belangrij- ke en groter wordende kijkersgroep die niet tot de kerndoelgroep van de drie SBS-zenders behoort.

Eric van Stade: “Met dit gebaar hopen we Omroep Max te kunnen helpen voort te bestaan, zodat ook de oudere kijkers kunnen blijven genieten van televisieprogramma’s die aansluiten bij hun interesses en belevingswereld.

Jan Slagter, directeur van omroep MAX, is blij met het gebaar van SBS. “Wij zijn erg blij met het  ‘cadeau’ van SBS Broadcasting aan MAX. We zijn een kleine omroep en hebben geen eigen vermogen, in tegenstelling tot de A-omroepen, om een dure ledenwerfcampagne op poten te zetten. Wij hebben nu nog een paar duizend leden nodig om de grens van 150.000 leden te  halen. De ledenwerfspots die vanaf maandag bij SBS6 en Net5 te zien zijn, zullen er zeker toe bijdragen dat we die 150.000 leden gaan halen. Het is een heel mooi gebaar van Eric van Stade, hiermee zegt hij dat ook hij van mening is dat MAX moet blijven bestaan. Misschien belt RTL vandaag wel en krijgen we van hen ook  gratis reclamezendtijd aangeboden.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen