822.000 kijkers voor Ruben vs Sophie


De kijkcijfers van vrijdag 21 november 2008 (SKO)

Ruben vs Sophie (BNN, Ned3, 21:19) – Na Katja vs Bridget en Katja vs de rest is het nu tijd voor de strijd tussen Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand in Ruben vs Sophie, dat vrijdagavond met 822.000 kijkers (madl: 11.8%) een zeer goede start kende. “Ik moet wel zeggen dat ik Ruben heb onderschat“, zegt Sophie in Veronica Magazine. “Ik had verwacht dat hij wat luier zou zijn tijdens de opnames. Maar we hebben nu drie afleverignen opgenomen en hij was talentvoller en beter dan ik hem ken.

Volgens Ruben Nicolai draaft Sophie soms door: “Bij alles wat zij doet, denkt ze: Dit ga ik de rest van mijn leven doen.” Sophie bevestigt dat. “Ik zat laatst met Filemon op een plek waar van die enorme struiken stonden, van die grote bollen. Toen zei ik: Fil, we moeten hier een week gaan zitten en dan vragen we of wij die bollen mogen snoeien. Daar kan ik dan heel veel zin in hebben.” Ruben: “I rest my case.

André Rieu in Australië (TROS, Ned1, 20:33) – Australië heeft André Rieu dusdanig in het hart gesloten dat de Maastrichtse violist en orkestleider zelfs zijn opwachting in de razend populaire tv-soap Neighbours maakt, schrijft het Algemeen Dagblad. In een van de komende afleveringen wordt een deel van zijn concert in Sydney gefilmd als plek waar twee hoofdrolspelers in de serie hun ruzie bijleggen. In een andere episode verschijnt Rieu zelf op de set. Tourmanager en zoon Pierre Rieu: “Hij is op dit moment doodop en geniet, zolang het kan, even van rust. We hebben een persdag in Nieuw-Zeeland, waar we ruim zeven uur voor moesten vliegen, daarom uitgesteld.” Inmiddels heeft ‘Circus Rieu’ er al drie concerten opzitten in Melbourne (90.000 bezoekers), twee keer Adelaide (40.000) en -gisteravond- Perth, waar nog eens 30.000 fans zijn World Stadium Tour bijwoonden. “Als mijn vader An der Schonen Blauen Donau aankondigt dansen in Europa tientallen, misschien een paar honderd mensen in de zaal mee. Hier zijn het er echt tienduizenden.” André Rieu in Australië werd vrijdag door 1.958.000 kijkers (madl: 28.8%) bekeken.

Popstars (SBS6, 20:30) – Popstars-finaliste Rebecca kreeg het even te kwaad nadat Gerard Joling een opmerking maakte over haar jurk, zo schrijft De Telegraaf vandaag. De presentator zei het glimmende bovenstukje van de jurk van de zwaarlijvige Rebecca wel mooi te vinden, maar oordeelde: “Ik ben bang dat als die jurk naar de stomerij moet, ze gaan zeggen ‘we wassen geen tweepersoons tenten’.” Rebecca barstte in tranen uit. “Ik had mijn dag al niet, omdat ik keelontsteking heb. En de spanning, de spanning.” Jurylid Patricia Paay zei na Rebecca’s optreden: “Dit is echt de meest afschuwelijke jurk die ik ooit heb gezien.” Henkjan verdedigde: “Ja, maar die kiest ze zelf niet uit.” Patricia vond dat de finaliste best had kunnen weigeren de kleding aan te trekken. Popstars trok vrijdag 1.445.000 kijkers (madl: 21.2%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen