Peter R. de Vries vanavond met ‘Joran deel II’

Voor de tweede keer brengt Peter R. de Vries vanavond een spraakmakende reportage over Joran van der Sloot op televisie. De verborgen camera-actie waarin Van der Sloot wordt ontmaskerd als vrouwenhandelaar is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Naar verwachting zal de uitzending torenhoge kijkcijfers scoren. Peter R. de Vries scoorde in februari maar liefst zeven miljoen kijkers met Van der Sloots bekentenis over de dood van Natalee Holloway. Joran ontkent alles: “Ik zei maar wat!

Joran van der Sloot wordt in de uitzending van deze zondagavond ontmaskerd als vrouwenhandelaar. Uit een onthullende reportage blijkt dat hij vergevorderde plannen heeft om Thaise vrouwen in Nederlandse seksclubs te laten werken. Van der Sloot woont in Bangkok sinds de uitzending van 3 februari waarin hij zijn betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway opbiechtte.

Een paar maanden voor die spraakmakende uitzending komt Van der Sloot op een pokersite in contact met een Nederlandse gokker. Via chatgesprekken komt hij erachter dat Van der Sloot aspiraties heeft als vrouwenhandelaar. De pokervriend vindt die plannen te ver gaan en benadert de redactie van Peter R. de Vries.

Gedurende anderhalve maand kan De Vries de chatsessies met Van der Sloot meelezen. De tipgever doet zich voor als een exploitant van een seksclub die geïnteresseerd is in goedkope prostituees uit Thailand. Van der Sloot zegt dat hij die wel voor hem kan regelen. Hij vraagt voor de meisjes 10 duizend euro per stuk. In het Nederlandse bordeel hoeven ze maar 300 dollar per maand te verdienen. Van der Sloot houdt de toekomstige prostituees voor dat ze in Nederland modellenwerk zullen doen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen