Hitserie The Mentalist vanaf januari nieuw bij SBS 6

SBS 6 begint het nieuwe jaar goed met de Amerikaanse successerie The Mentalist. Dat laat een zegsvrouw van het televisiestation vandaag weten. De serie, die draait om mentalist en detective Patrick Jane, is genomineerd voor een People’s Choice Award. Programmalei- der Tina Nijkamp is erg verheugd dat SBS 6 The Mentalist in Nederland gaat uitzenden. Ze vertelt: “We zijn ontzettend trots dat we na House nu de nieuwe suc- ceshit uit Amerika mogen verwelkomen op onze zender.”

Tina Nijkamp: “Amerika is al in de ban van The Mentalist en we zijn blij dat we de Nederlandse kijkers nu ook met deze serie kunnen laten kennismaken.

SBS 6 zendt ter introductie op 1 januari om 20.30 uur een dubbele aflevering uit van de hitserie. Hierin maakt de kijker kennis met detective Patrick Jane. Een rol van Simon Baker, onder andere bekend van de advocatenserie The Guardian en de filmhit The Devil Wears Prada. Patrick begint zijn carrière als spiritueel televisiemedium, maar na een tijdje in de schijnwerpers te hebben gestaan wil hij iets anders. Patrick Jane besluit zijn unieke talent te gebruiken om de agenten van CBI te helpen bij het oplossen van complexe misdaadzaken.

Volgens een zegsvrouw van SBS 6 trekt The Mentalist alleen al in de Verenigde Staten wekelijks meer dan 16 miljoen kijkers. “Daarmee is het de best scorende nieuwe serie van 2008. Amerika is in de ban van de spannende misdaadserie The Mentalist. Geen andere nieuwkomer op de televisie weet wekelijks zoveel miljoenen kijkers te boeien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen