Frits Sissing: ‘Kritiek op In De Hoofdrol onterecht’

Frits Sissing (foto) vindt de kritiek op de vluchtigheid van zijn programma In De Hoofdrol onterecht. Volgens Sissing was het programma onder leiding van Mies Bouwman even haastig. “Ik heb bij dit programma last van het collectieve geheugen, maar bij Mies ging het ook heel snel“, vertelt Frits Sissing op Radio 538. “Dat zijn we met z’n allen vergeten. Maar we hebben goede mensen die het programma maken. Zolang 1,8 miljoen mensen kijken, denk ik dat we het hele- maal niet slecht doen.”

Frits Sissing krijgt op verschillende internetfora veel kritiek. “Ik heb het even heel vluchtig bekeken, maar je wordt er niet goed van. Ik heb even gekeken hoeveel reacties er waren, dat waren er 200 op 1,8 miljoen. Dan klik je toch snel door naar een volgende site.”

Met de kritiek op het programma is wel wat gedaan. “De reacties op de eerste uitzending met Joling was dat het slecht gemonteerd was en dat het tempo te hoog was. De kritiek, die we natuurlijk zelf ook wel zien, hebben we ter harte genomen. De uitzending van Robert was rustiger en dan kwamen de gasten meer aan bod.”

Er komen nog tien afleveringen. “Henk van der Meijden is één van de gasten.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen