Annet Malherbe speelt ‘campinghoer’ in ’t Vrije Schaep

Annet Malherbe maakt na haar succes- optreden in Gooische Vrouwen in januari haar comeback in een populaire tv-serie. Ze zal op 2 januari te zien zijn in de KRO- serie ’t Vrije Schaep. De personages uit ’t Schaep met de Vijf Pooten keren terug, maar de arena verplaatst zich van het café in de Jordaan naar een camping in de duinen. Annet zal de ‘campinghoer’ spelen. Acteur Pierre Bokma: “Mevrouw Malherbe is fantastisch. Het is zo ontzettend leuk. En zo goed gedaan na Gooische Vrouwen ook.”

Voor ’t Vrije Schaep zijn nieuwe scenario’s geschreven door Frank Houtappels en voor de liedjes is dankbaar gebruik gemaakt van Nederlandse liedjes uit die tijd, zoals Telkens Weer en Pastorale. “Kootje is los van zijn kroeg en hij moet nou zijn eigen camping bestieren, die hij betaald heeft met de opbrengst van zijn eigen kroeg. Daardoor wordt het onze serie, van onze groep“, zegt Pierre Bokma in RTL Boulevard.

Loes Luca is trots op het vervolg. “De tweede vind ik leuker dan de eerste. De eerste was natuurlijk fijn om te doen en het is goed gedaan, maar het is toch een remake van iets. Het is toch leuker om iets nieuws te doen.”

Of er hierna nog een vervolg in zit, weet Pierre Bokma niet. “Als je de hele groep in een tijdmachine plaatst en van hot naar her per seizoen, dan denk ik dat je geloofwaardigheid verliest.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen