Erland Galjaard: ‘Succes Verzekerd verrijking zaterdag’

Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 ziet de start van het nieuwe spelprogramma Succes Verzekerd met Carlo Boszhard met vertrouwen tegemoet. Zaterdag om 21.30 uur is de eerste uitzending van het nieuwe ontwik- kelde programma. Erland Galjaard: “Het is zoals een zaterdagavondspel moet zijn: spannend en toegankelijk, met Carlo Boszhard als perfecte host. Ik zie dit programma dan ook echt als een verrijking voor de gezellige zaterdag- avond van RTL 4.”

Erland Galjaard: “Succes Verzekerd is een speciaal voor ons ontwikkeld format, en het is ook uniek dat iedere kandidaat het spel als miljonair start.”

Elke kandidaat ontvangt bij de start van zijn deelname aan de spelshow één miljoen euro. Voordat hij het geld mee naar huis mag nemen, moet de deelnemer eerst alleen nog ‘even’ zeven vragen goed beantwoorden. Hoeveel geld de kandidaat uiteindelijk op z’n bankrekening kan zetten, wordt bepaald door zijn kennis en tactisch inzicht. De deelnemer krijgt zeven categorieën vragen te zien en mag vervolgens zelf bepalen in welke volgorde hij de categorieën speelt. De eerste vraag heeft twee antwoord- mogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier enzovoort.

Denkt de ‘miljonair’ het antwoord op de multiplechoicevraag te weten, dan zet hij daar al z’n geld op in. Weet de kandidaat op alle zeven vragen meteen het juiste antwoord te geven, dan gaat hij als miljonair naar huis. Twijfelt de kandidaat, dan kan hij voor maximaal drie vragen een verzekering afsluiten. Dit betekent dat hij zijn geld kan verdelen over de antwoordmogelijkheden waar hij over twijfelt. Uiteraard gaat alleen het bedrag dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen