Eindredacteur: ‘Ruben vs Sophie minder een bitchfight’

Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand zijn aan elkaar gewaagd in het nieuwe BNN- programma Ruben vs Sophie. Dat zegt eindredacteur Balt van Zeggeren in Mikro Gids. Na de strijd ‘Katja vs Bridget’ gaan nu Ruben en Sophie de ring in. “Het wordt minder een bitchfight dan bij Katja vs Bridget, maar Ruben en Sophie gaan wel allebei voor de winst“, vertelt Balt. “Daarbij is Ruben een beetje een metroman en Sophie een stoer meisje, dus er is minder een man-vrouw tegenstelling bij hen.

Ruben en Sophie hebben volgens eindredacteur Balt een totaal ander karakter. “Ruben is heel gestructureerd, hij gaat eerst lang nadenken. Sophie gaat meteen rennen en ziet wel waar ze uitkomt. Ze pakken de dingen dus compleet anders aan.

Ruben vs Sophie is op vrijdag 21 november voor het eerst te zien op Nederland 3. Aan het eind van zes afleveringen zal blijken wie de beste ‘homo universalis’ is. De eerste aflevering is volgens Balt gelijk spannend. “Ze worden gedropt in Rome, moeten hun geld en hun telefoon inleveren en dan is het ‘veel succes, ga maar’.(Foto: F. Koning)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen