Carry Tefsen: ‘Afwachten of Zeg ‘ns AAA aanslaat’

Carry Tefsen (70) is bijzonder enthousiast over de terugkeer van Zeg ‘ns AAA op het nieuwe thuisnet RTL 4. Ze hoopt dat een nieuwe serie van de komedieserie zal aanslaan. “Het is afwachten of het publiek erop zit te wachten“, vertelt Carry in De Telegraaf. “In de veertien jaar dat Zeg ’ns Aaa bij de Vara speelde, was het een heel andere tijd. Er waren maar een paar netten. Na die periode dacht ik ’het is mooi geweest. Het publiek is toe aan iets anders’. Ik heb er erg veel zin in.

Carry Tefsens oud-collega John Leddy speelt niet mee in de serie. “Koos zal toch op een keer moeten thuiskomen“, vindt Carry. “Ik verwacht van John echt niet dat hij maandenlang met ons de studio in duikt voor nieuwe opnames. Het lijkt me al geweldig als hij in één aflevering als Koos optreedt.

Ze lacht: “Groot was mijn verbazing, toen ik na tien jaar werd gebeld. Of ik wilde meedoen aan de theaterversie. ’Wie komt daar nog voor?’ vroeg ik me af. Maar er was een run op de kaarten. We hebben daarna zelfs nóg een theatertoer gedaan. Maar ik had het na twee toneelstukken Zeg ’ns Aaa helemaal gehad met het reizen in de bus. Soms zaten we zeven uur op één dag op de weg. Zonde van mijn tijd! Daar heb ik namelijk niet zo veel meer van. En ik wil nog zoveel doen.

Een nieuwe serie op televisie is natuurlijk een heel ander verhaal. Daarvoor gaan we, denk ik, op en neer naar Hilversum. Waarschijnlijk wordt het opgenomen in de studio waar we vroeger ook opnames hadden. En waarschijnlijk mét live publiek. Geweldig! Het wordt straks een groot thuiskomen, let maar op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen