1,9 miljoen kijkers voor Popstars De Uitslag


De kijkcijfers van vrijdag 31 oktober 2008 (SKO)

Popstars De Uitslag (SBS6, 22:45) – De liveshows van Popstars zijn vrijdagavond zeer goed van start gegaan. Naar de show keken 1.510.000 kijkers (madl: 22.8%). De Uitslag, waarin bekend werd dat Ruben (foto) de eerste afvaller van Popstars is, werd zelfs door 1.870.000 kijkers (madl: 32.5%) bekeken. De volslanke Rebecca is de meest besproken kandidaat, en kreeg vrijdag ook hoge cijfers van de vakjury. “Ik had niet gedacht dat ik het zou redden“, vertelt ze aan Veronica.

Rebecca: “In mijn naaste omgeving hebben mensen gezegd en ik quote: ‘dat ik het met mijn dikke reet nooit zou redden’. Maar ik laat ze nu mooi zien dat ik het, inclusief mijn dikke reet, wél ga redden.” Sommige kandidaten waren al eerder op tv te zien. Ruben deed mee aan X Factor. Naomi zat bij de laatste achttien van Idols 4. Naomi: “Het gaat al beter, want ik zit nu bij de laatste 10. Ik moet minder perfectionistisch zijn, want dan presteer ik beter.

De Nationale BNN Test (BNN, Ned3, 20:30) – Voor de eenmalige Nationale BNN Test ter ere van het tienjarig bestaan van BNN werd het beproefde IQ Test-recept vrijdagavond uit de kast gehaald. Vakken met kandidaten moesten vragen over BNN beantwoorden. “Bridget Maasland, Jeroen Pauw, Ruud de Wild, Rob Kamphues. Ik ben benieuwd of zij ons de laatste jaren een beetje hebben gevolgd“, zei voorzitter Patrick Lodiers voorafgaand aan de show in Mikro Gids. Naast hoogtepunten, kent BNN ook minder geslaagde televisie. “Er zijn wel wat dingetjes niet goed gegaan, ja. The World According To BNN, niet zo sterk. En Weg met BNN, daarvan waren vier afleveringen leuk en de rest niet om aan te zien. En o ja, Mirror Mission, een onbegrepen programma, eerlijk gezegd begrepen we het zelf ook niet.” De Nationale BNN Test werd vrijdagavond door 683.000 kijkers (madl: 10.5%) bekeken.

André Rieu Op Weg Naar Australië (TROS, Ned1, 21:35) – André Rieu is sinds vrijdag te zien in een nieuwe roadsoap bij de TROS op Nederland 1. Er keken 1.421.000 kijkers (madl: 21.1%) naar de eerste aflevering van André Rieu Op Weg Naar Australië. In de driedelige roadsoap volgt de TROS de violist bij de voorbereidingen van zijn allereerste concerttour in Australië. Nooit eerder trad André samen met zijn orkest op in Australië. “Met meer dan 1,5 miljoen verkochte cd’s en dvd’s is hij ook ‘Down Under’ een megaster“, aldus een zegsvrouw van de TROS. “Onlangs stond de Limburgse topentertainer zelfs met negen dvd’s in de top 10 van Australië.” In Australië worden relatief weinig concerten gegeven door buitenlandse artiesten. Dit zou te maken hebben met het feit dat het heel duur is alles te verschepen naar het werelddeel.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen