SBS sluit filmdeal: Hairyspray en August Rush bij SBS

SBS Broadcasting heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met RCV. Het filmaanbod op de drie SBS-zenders NET 5, SBS 6 en Veronica wordt hierdoor verrijkt met een aantal nieuwe films, zoals Hairspray en Over Her Dead Body, van deze bekende filmdistributeur. Krijn Helmer, Manager Film Acquisitions, is enthousiast. “Deze succesfilms passen goed bij het profiel van de zenders en we zijn er trots op dat deze hun tv-première zullen krijgen bij NET 5, SBS 6 en Veronica.

Krijn Helmer is blij met de nieuwe deal. “Wij zijn erg blij dat met het sluiten van deze filmdeal, SBS Broadcasting en RCV hun langdurige samenwerking wederom hebben verlengd.

Enkele grote namen van de films die vanaf volgend jaar te zien zijn bij de SBS-zenders zijn de musicalfilm Hairspray met John Travolta, Over Her Dead Body met Eva Longoria (bekend van Desperate Housewives) en Reservation Road, een aangrijpende drama/thriller met Joaquin Phoenix en Jennifer Connelly. Ook onder andere de familiefilm August Rush met Robin Williams en Freddie Highmore beleeft bij één van de drie zenders zijn première op televisie.

De deal met RCV heeft SBS daarnaast ook de uitzendrechten opgeleverd voor titels als Ripley’s Game, Secondhand Lions, Jeepers Creepers 2 en Mask 2: Son of the Mask.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen