Toppers Gerard, René en Gordon in TROS-soap

‘Toppers’ Gerard Joling, René Froger en Gordon hebben vandaag op een drukke en spectaculaire persconferentie hun plannen voor het Eurovisie Songfestival bekendgemaakt. Het trio, dat met jetski’s bij het Amstel Hotel arriveerde, heeft zin in het Eurovisiesongfestival. “We gaan winnen“, riep René Froger enthousiast. Vanaf 5 februari wordt door de TROS de docusoap ‘De Toppers Op Weg Naar Moskou’ uitgezonden. Gordon kijkt ernaar uit: “Moskou heeft nog nooit zoiets meegemaakt.”

Liedjesschrijvers hebben tot eind november de tijd om nummers in te sturen. Het moet veel glitter, maar wel een goed nummer worden. Op 1 februari gaan De Toppers vier of zes nummers zingen tijdens de Nationale voorronde. “We willen zelf ook nog iets gaan schrijven“, zei Gordon.

Een jury en het publiek kiezen uiteindelijk het nummer waarmee de Toppers in mei volgend jaar Nederland gaan vertegenwoordigen. En het publiek heeft nog meer inspraak, het kiest ook de outfit van De Toppers uit.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen