Regina Romeijn nu aan de slag voor AVRO

Regina Romeijn zal de presentatie op zich nemen van het nieuwe programma Risicojongeren van AVRO. Het programma zal in maart 2009 te zien zijn op Nederland 3. Dat laat een zegsvrouw van de AVRO vandaag weten. Het is voor Regina haar eerste klus na het geflopte NCRV-programma Slag om Pampus. In Risicojongeren krijgen acht jongeren een opleiding tot stuntman. “Het is een mooi programma met bijzondere jonge- ren die me al op de eerste dag raakten met hun heftige verhalen.”

Regina: “Ze hebben het zwaar gehad in hun levens en moeten echt vechten om zich staande te houden. Er wordt veel van ze gevraagd, want ze moeten tot het uiterste gaan om te bewijzen dat ze dit echt willen. Het belooft een heftig programma te worden.”

In Risicojongeren worden acht jongens en meiden gevolgd die een maand lang samen wonen in een oude kazerne. Dagelijks krijgen ze een bikkelharde training. Het ministerie van Defensie verzorgt alle spectaculaire trainingslocaties en stelt de beste trainers ter beschikking. “Het is een zinderende afvalrace waarbij er maar één de eindstreep haalt en het allemaal gaat om lef, uithoudingsvermogen en teamwork.

Regina Romeijn werddoor één van haar beste vriendinnen geïntroduceerd bij de EO, waar ze samen het programma Zij Gelooft, Zij niet maken. Na drie seizoenen voor de EO gewerkt te hebben maakt ze de overstap naar Net5, waar ze achtereenvolgens de programma’s WeekendTripper en HartsTocht presenteert. In het voorjaar van 2008 was ze tien in Slag om Pampus. (Foto: Rogier Veldman)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen