Mary Borsato neemt het op voor Wendy van Dijk

De negatieve publiciteit rondom Wendy van Dijk moet zo snel mogelijk stoppen. De hevige kritiek op Wendy is onterecht, omdat ze niets kan doen aan de slechte score van Million Dollar Wedding. Dat vertelde jurylid Mary Borsato maandagavond in RTL Boulevard. “Nu moet iedereen stoppen over haar. Heel Nederland blaast dit meisje van de landkaart af. Zo’n meisje wordt helemaal vergruisd en verknald. Met haar relaties hebben we niets te maken. Ze doet ge- woon onwijs haar best.

De vaderlandse pers stortte zich na de tegenvallende kijkcijfers van Million Dollar Wedding op Wendy. “Het ene programma scoort gewoon beter dan de andere. Ik had alleen gedacht dat mensen voor de liefde zouden gaan. Dat meen ik echt.

Presentator Gordon vindt het ook erg vervelend voor Wendy. “Wendy is een heel goede vriendin van mij. Het is echt schandalig hoe sommige mensen over deze lieve schat praten. Als je op internet leest, wordt ze afgeblaft. Je kunt over het programma zeggen wat je wil. Ik heb afgelopen zaterdag zelf zitten kijken. Al die stomme spelletjes gaan wringen. Het loopt niet. Het is een samenloop van omstandigheden. Het is tijd voor Wendy om open kaart te spelen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen