Familieshow ‘Wie Ben Ik?’ vanavond terug op televisie

Het hilarische programma Wie Ben Ik? keert vanavond terug op televisie bij SBS 6. Speciale gasten tijdens de eerste uitzending zijn oud-captains André van Duin en Ron Brandsteder, die het samen met de twee nieuwe captains Gerard Joling en Patty Brard, opnieuw tegen elkaar opnemen. Wie Ben Ik?, dat Tooske Ragas aan elkaar praat, moet volgens SBS 6 wel een kijkcijfersucces worden. “Het is te zien op de gezellige zaterdagavond van SBS 6, na Het Beste Idee van Nederland.

In Wie ben ik? nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Gerard Joling en Patty Brard zijn de vaste teamcaptains die ieder aflevering worden bijgestaan door twee BN’ers. Deze zaterdag 13 september zijn, naast André van Duin en Ron Brandsteder, ook Erik van der Hoff en John van den Heuvel te gast.

De panelleden krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop bijvoorbeeld een persoon, een voorwerp of een locatie staat. Deze omschrijving moet worden geraden door vragen te stellen aan de tegenpartij. Verder worden de kandidaten op weg geholpen door cryptische aanwijzingen. Bonnie St. Claire verzorgt in de eerste uitzending zo een aanwijzing.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen