AVRO: ‘Gouden Televizier-Ring 2008 breekt alle records’

De verkiezing voor de Gouden Televizier- Ring 2008 breekt volgens de AVRO alle records. Nog niet eerder brachten zoveel mensen hun stem uit. Hoofdredacteur Peter Houben van Televizier heeft een verklaring. “Voor het eerst worden de verkiezingen voor Gouden Televizier- Ring, maar ook voor de Gouden RadioRing, massaal ondersteund door allerlei acties op internetsites en in door de publieke en commerciële omroepen zelfgemaakte promo’s op tv en radio“, zegt Houben vandaag.

De banners op talloze websites en de promo’s bij de publieke en commerciële omroepen werken“, zegt Peter Houben. “Op dit moment zijn al ruim 120.000 stemmen uitgebracht dat is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

De verkiezing van de Gouden Televizier-Ring en RadioRing verloopt uitsluitend via internet op  televizier.nl. De stemming sluit op 26 september om 12.00 uur. Houben onderstreept dat de omroepen het publiek oproepen om op hun favoriete programma te stemmen. “Ën dat is uniek voor deze verkiezing“, aldus een zegsvrouw van de AVRO. “Het onderstreept het belang dat aan deze prijzen wordt gehecht; het maakt eens temeer duidelijk dat alle omroepen de Gouden Ringen de belangrijkste tv- en radioprijzen vinden van Nederland.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vrijdag 24 oktober om 20.30 uur te zien op Nederland 1. Net als vorig jaar zal Frits Sissing eerder op de avond, vlak voor het NOS Journaal, live verslag doen van de rode loper bij Koninklijk Theater Carré. In 2007 werd de rode lopershow door meer dan een miljoen mensen bekeken.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen