Johan Derksen vaste voetbalcommentator Radio Veronica

Johan Derksen is de vaste voetbalcom- mentator geworden bij de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’ van Radio Veronica. De hoofdredacteur van Voetbal Interna- tional verzorgt wekelijks op eigen wijze de analyses van voetbalwedstrijden. Dat laat een zegsman van het radiostation vandaag weten. “Johan Derksen is een autoriteit op voetbalgebied, zijn analyses zijn haarscherp en ik ben heel blij dat hij ons team komt versterken in de ochtendshow bij Radio Veronica“, zegt dj Colin Banks.

Johan Derksen, ook analyticus op RTL 7, zal voor Radio Veronica wekelijks op maandagochtend rond 08.20 uur de voor- en nabeschouwingen doen. “Met de komst van voetbalcommentator Johan Derksen is het ‘all star team’ van ‘Ook Goeiemorgen’ compleet“, aldus de woordvoerder. “Naast Derksen bestaat het team uit: Radio Veronica-DJ Colin Banks, controversiële humorist Jan Paparazzi, nieuwslezer Arend Langenberg, Formule 1-specialist Olav Mol en de Haagse cabaretier Sjaak Bral.”

Johan Derksen, voetbalcommentator ‘Ook Goeiemorgen’: “Radio Veronica is een zender met een jeugdige uitstraling, zo bereik ik een nieuwe doelgroep en het tijdstip is ideaal. Heel Nederland verblijft dan in de file. Voetbal is tegenwoordig de grootste amusementsindustrie van Europa, voetbal is hot. Mijn manier van analyseren is licht provocerend. De helft van de luisteraars zal het roerend met me eens zijn, de andere helft ergert zich een ongeluk. Maar ergeren kan ook heerlijk zijn.

Zo erger ik me altijd aan diskjockeys die me in de auto toespreken alsof ik een kleuter ben. Ik weiger de diplomaat te spelen, ik geef mijn mening, daar zullen de luisteraars even aan moeten wennen.(Foto: Paul Bergen)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen