Winnaar Mijn Tent Is Top krijgt kookshow op RTL 4

Chefkok René Lancée, de winnaar van het RTL 4-programma ‘Mijn Tent Is Top’ wordt de presentator van het nieuwe programma De Kwestie van Smaak op RTL 4. Dat laat een woordvoerder van de televisiezender vandaag weten. In ‘De Kwestie Van Smaak’ bezoekt René mensen thuis om hen te adviseren en te ondersteunen in de keuken. “Zijn uitleg is nuchter en helder, zodat meteen duidelijk is hoe de gerechten bereid moeten worden“, vertelt de woordvoerder van RTL 4.

René Lancée is bekend van ‘Mijn Tent Is Top’ van Herman den Blijker. In dit succesvolle RTL 4-programma wist hij met zijn Bredase restaurant Flinstering de overwinning binnen te slepen.

In zijn nieuwe programma kookt René elke aflevering op een andere locatie: van een studentenhuis tot een kinderfeestje, van een Surinaamse familie tot een gezin dat vegetarisch kookt. Verschillende vragen worden behandeld, zoals wat je eet als tussendoortje en wat een gezond alternatief is voor de ‘vette hap’?

De Kwestie van Smaak is vanaf zondag 7 september wekelijks om 16.30 uur te zien op RTL 4. Op woensdag is op hetzelfde tijdstip de herhaling.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen