Veronica Magazine met Voordeel SMS

Veronica Magazine introduceert een nieuwe dienst: Voordeel SMS. Abonnees van deze dienst ontvangen per SMS wekelijks exclusieve aanbiedingen voor onder meer kleding, accessoires en multimedia. Dat meldt Veronica Magazine vandaag. “Als introductie wordt er bijvoorbeeld door partner V&D 20% korting gegeven op de nieuwste CD van Jan Smit, die vrijdag in de winkels ligt. Om hier gebruik van te maken hoeft de abonnee alleen maar de ontvangen sms te tonen aan de kassa.

Voordeel SMS werkt alleen met grote A-merken. “Daardoor worden de exclusieve aanbiedingen op de beste producten gegarandeerd. Merken als Lucardi, Didi, SPS Superstar, Pearl, Forecast, Intersport en New York Pizza doen vanaf de start mee aan Voordeel SMS en het aantal aanbieders zal de komende tijd alleen maar toenemen.”

De aanbiedingen zijn exclusief voor Voordeel SMS. “Ze worden dus nergens anders aangeboden en zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de dienst Voordeel SMS. Iedereen kan zich aanmelden door ‘voordeel aan’ te sms-en naar 3377 (70ct pob).”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen