Mathijs Vrieze met nieuw programma bij RTL 4

Mathijs Vrieze, bekend van ‘Eten & Daten’ op RTL 4, gaat voor dezelfde televisiezender het kookmagazine Puur Smaak presenteren. Het gaat om een eigentijds kookmagazine dat laat zien dat biologisch verantwoord koken prima te rijmen is met het goede leven. Dat laat een woordvoerder van RTL 4 vandaag weten. De eerste uitzending van Puur Smaak is op 5 september. “Wekelijks wordt het weekend door chef-kok Mathijs Vrieze ingeluid met een lekker en verantwoord etentje.”

In ‘Puur Smaak’ neemt Vrieze de kijker mee het land in. “Niet alleen levert hij het overtuigende bewijs dat biologisch koken vaak veel lekkerder is, ook laat hij zien dat snelle maaltijden niet per definitie ongezond hoeven te zijn. Door stil te staan bij de manier waarop ingrediënten worden geteeld en verzorgd, wordt de maaltijd meer dan eten alleen.”

Mathijs Vrieze: “Veel mensen hebben ten onrechte het idee dat biologisch koken tijdrovender is en bewerkelijker, maar dat is absoluut onzin. In ‘Puur Smaak’ kook ik met mooie eerlijke producten en dat resulteert in gerechten met een rijkere en verfijndere smaak. Niks ingewikkelds, wel lekkerder.

Puur Smaak is vanaf vrijdag 5 september wekelijks tussen 16.35 en 17.05 uur te zien op RTL 4. De herhaling is vanaf maandag 8 september wekelijks om 11.20 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen