Marc Forno: ‘Ik hoop dat de Popstars-kijkers mij missen’

Geplaatst op di 19 aug 2008 om 13:22

Marco Forno vindt het erg jammer dat hij geen plaats heeft in de jury van het nieuwe programma ‘Popstars’ op SBS 6. Het gezicht van onder meer ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘Dancing Queen’ heeft het nu te druk met een dinnershow. Dat vertelt Marc Forno in De Telegraaf. “SBS heeft mij drie keer gevraagd als jurylid voor het programma. Drie keer heb ik met pijn in mijn hart nee moeten zeggen omdat ik het te druk heb met de nieuwe dinnershow Inspiration“, laat Marc Forno weten.

Marc Forno vindt het jammer dat hij niet te zien is in de show Popstars, dat wordt gepresenteerd door Gerard Joling (foto) en Nance. “Gevoelsmatig hóór ik bij de show.

Marc heeft wel aangeboden om vanaf oktober mee te werken aan het talentenjachtprogramma. “Maar het was alles of niets.”

De jury zal nu bestaan uit Maurice Wijnen, Henkjan Smits en Patricia Paay. “Ik heb geen idee of Maurice mij vervangt of dat ze een vierkoppige jury voor ogen hadden. Ik hoop dat de kijkers laten weten dat ze mij missen, zodat SBS mij alsnog een keer zal vragen voor de jury.
25 Reacties op “Marc Forno: ‘Ik hoop dat de Popstars-kijkers mij missen’”


 1. michel

  Ik vind dat Marco Forno ook in de jury hoort te zitten. Hij is gewoon een van de boegbeelden van de talentenjachten van Sbs6. In het begin was zn stem echt irritant maar het werd eigenlijk steeds grappiger in de rest van de gaos die de shows van Sbs6 met zich mee brengt. Weet niet maar die gaos en dat er soms dingen mis gaan maakt die sgows van Sbs6 juist wel leuk!

 2. elwin

  Ik mis ‘m niet. Vind ‘m vrij irritant als jurylid, evenals die andere die ik wel eens voorbij zie komen in de Popstars-promo. Hij zit rechts (weet niet hoe die heet)…

 3. elwin

  Oh, staat erbij: Maurice Wijnen…

 4. vinn

  Zal hem zeker niet missen!! Vind wel leuk dat weer Henk-Jan en Patricia zijn!

 5. Anoniem

  Dat vond ik zo’n irritant mannetje, met ze neppe accent

 6. Anoniem

  Ik zal het zeker niet missen. Stelletje bijelkaar geraapt zooitje

 7. J@cques

  Reactie op Anoniem:
  Dat accent is wel echt hoor, niks nep aan. Het is juist zijn inhoudelijke commentaar in combinatie met dat accent, wat het zo irritant maakt.

 8. Johan

  nog nooit van die gozer gehoord…

 9. Jimmy

  Gerard Joling en Patricia Paay ken ik uit de Top 40 en Smits van Idols,
  maar wie is die vent Forno, nog nooit van gehoord, trouwens dat geld ook voor Wijnen!!
  Maarja, ik kijk dan ook nooit naar dit programma!

 10. Craig

  Wat een enge foto!!!

 11. WJ

  Dat de Telegraaf zich voor het de publiciteitswagen van SBS laat spannen is niet nieuw, maar dit ‘artikel’ over iemand die bijna NIEMAND bij naam kent en die meldt waarom hij NIET in de jury zal zitten van een programma dat nog NIET is begonnen gaat natuurlijk helemaal nergens over. SBS maakt zó krampachtig, zó overdreven en zó veel reclame voor Popstars dat ik er bij voorbaat al weinig zin meer in heb. Hoe is dat spreekwoord ook alweer? Goede wijn behoeft geen krans?

 12. ©hiel

  Reactie op Craig: Nogal! Brrr

 13. Anoniem

  Ik hoop dat Marco Forno (bedankt google) zichzelf opsluit in een kelder en er niet meer uit komt.

 14. Jimmy

  Reactie op Anoniem: Ik weet er nog wel een paar, in Belgie!

 15. Tim20

  Inderdaad ontzettend veel reclame.
  De gewone promo’s (Popstars, Het beste idee van NL) voor/na/tijdens de reclameblokken. Dan hebben we nog de aankondigingen in beeld. Zelfs tijdens films :? Dan hebben we nog die vreselijke promo actie van afgelopen zaterdag tijdens Lachen om Home Videos, toen Gerard midden in het programma in je beeldbuis verscheen en zei dat je echt MOEST gaan kijken naar Popstars.
  En dan nog de posters in de bushokjes in Nederland. Wel grappig trouwens, maar de promotie-campagne van de 2 nieuwe weekend programma’s van SBS gaat erg ver inderdaad!

 16. !#Michael#!

  Reactie op Tim20:

  Tegen het ziekelijke aan die promo’s … maar je kan er in elk geval niet om heen … maar anderzeids is bijvoorbeeld Dancing Queen net zo over gehyped en dat liep uit tot een fiasco … maar het 1e weekend was wel een topper voor sbs6, dat moet ik toe geven :P dat de bende in kakte als een plumppudding daarna daar kijken we ff niet na ;)

 17. ©hiel

  Reactie op Sandra: Waarom komt dit er wel door, en een zin beginnen met ‘dude’ niet?

 18. ©hiel

  Reactie op Sandra: Reactie op Sandra: Waarom komt dit er wel door, en een zin beginnen met ‘d u d e’ niet?

 19. SBS'je

  Nou Marc…. NEE! ten eerste werk ff aan je uitspraken… niet lullig bedoeld maar soms klinkt het gewoon echt niet… ten tweede vond ik je echt slecht als jurylid… soms beetje partijdig,,, sommige extreem laag laten scoren terwijl andere zo een 10 krijgen terwijl het hoogstens een 7/8 is…. net als andere juryleden…

  Henk-Jan moet ook eens stoppen… hij doet of hij de godfather van de ‘x-factor’ is maar dat is ie niet… en hij is zijn geloofwaardigheid een beetje kwijtgeraakt… een beetje boel….

  Vond Patricia Paay wel leuk! en die circusdirecteur was ook nog wel leuk… maar die SDOHI jury was bagger…

 20. Vincent

  Wel het meest eerlijke jurylid wat erbij zit. Geweldig commentaar.
  Ik zie hem nog Marilou afzeiken bij het schaatsen. Schitterend.

  Dat was gien schaatsen..je stoend allien maar te klappu. Een 3.

 21. Johan B.

  Heet die gast echt Marc Porno eh Mark Forno. In ieder geval nog nooit van gehoord. Komt omdat ik niet naar die reclame met af en toe een onderbreking van iemand die meent te kunnen zingen kijk.

 22. Johan B.

  Heet die gast echt Mark Forno. In ieder geval nog nooit van gehoord. Komt omdat ik niet naar die reclame met af en toe een onderbreking van iemand die meent te kunnen zingen kijk.

 23. nicolle

  ik vind marc forno geweldig eerlijk is hij altijd, en ik vind het jammer dat hij niet bij het nieuwe programma popstars is, hij hoort er echt bij. maar aan de ene kant kan ik begerijpen dat hij voor een show als novomundo kiest, daarvoor is hij choreograaf. Ook vind ik marc meer passen bij shows als dancing queen, die shows zijn op zijn lijf geschreven, Marc je bent geweldig en volgende keer weer mee doen aan talenten programma’s bij sbs6. ik zal je missen, jij bent gewoon lief. nicolle.

 24. Shania

  Marc Forno kan ik bijna niet verstaan!! Die paay mogen ze er van mij ook wel uit trappen, doe dan maar Gordon, heerlijke vent met een geweldige humor

 25. Boiler

  wie ¿

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.