Lucille Werner: ‘We dachten over Mis(s)ter Verkiezing’

Geplaatst op za 30 aug 2008 om 13:28Lucille Werner presenteerde twee jaar lang de Mis(s) Verkiezing voor de TROS. Dit jaar maakte die plaats voor de CAPawards. Een verkiezing voor alleen gehandicapte mannen, is nooit op tv gekomen. Toch waren daar volgens presentatrice Lucille Werner wel plannen voor. “Ik wilde met de CAPawards dat ook jongens de kans kregen om zichzelf te bewijzen“, vertelt Lucille in Mikro Gids. “Een Mis(s)ter Verkiezing was daarom ook een optie, maar dat idee moet eerst nog goed uitgewerkt worden.


4 Reacties op “Lucille Werner: ‘We dachten over Mis(s)ter Verkiezing’”


 1. Anoniem

  Doe het lieve Lucille, al de lekker mannen, heerlijk televisie!

 2. Anoniem

  Beetje vreemd om het dan Mis(s)ter verkiezing te noemen. Mis(ter) lijkt me logischer want Misster is niks. Wellicht dat de gedachte achter de haakjes bij Mis(s) ergens verloren is ontgaan.

  Van mij hoeven die programma’s niet. Zo’n Franse zwemster die met één been aan het zwemmen op de Olympische Spelen meedoet spreekt mij veel meer aan. Ze is zelfs vierde geworden bij de wereld kampioenschappen. Erg knap.

 3. RTL GJ

  Reactie op Anoniem: uhm… het zijn miss verkiezingen vandaar dat mis(s)… moet je nog ff de nederlandse taal doornemen dan snap je hem. ;)

  Top Lucille! echt zo goed dat ze zich zo inzet alleen uitkijken dat het geen aparte groep word…. bedoel, je wilt ze in de ‘gewone’ wereld mee laten doen… dus waarom geen mix? anyways top Lucille!

 4. Anoniem

  Reactie op RTL GJ:
  Volgens mij ben jij diegene die het niet begrijpt. Miss in het kader van deze verkiezingen staat voor jonge vrouw en daar vallen mannen niet onder. Mis vs Miss voor vrouwen met een beperking en Mis vs Mister voor mannen met een beperking.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.