Linda: ‘Wennen aan Gooische Vrouwen zonder Willemijn’

Linda de Mol beleeft veel plezier aan de opnames van het succesvolle Gooische Vrouwen. Toch is het volgens de actrice en presentatrice even wennen om nu te filmen zonder actrice Annet Malherbe, Willemijn in de serie. “Maar als de puzzelstukjes eenmaal vallen voelt het net zo leuk, geestig en ontroerend als vorig jaar.Lies Visschedijk (foto) is de nieuwe Gooische Vrouw. “Die komt pas later. Niet in aflevering één“, vertelt Linda in Boulevard. “De manier waarop is niet leuk om te verklappen.”

Willemijn gaat dood in Gooische Vrouwen. “We beginnen echt met het verwerken van de dood van Willemijn. Het is natuurlijk geëindigd met een bom, dus het laat zich raden hoe het allemaal gegaan is. Annette had natuurlijk heel erg de lach aan haar kont hangen. Ze is een ontzettend goede comediènne. We waren bang of het niet een enorm gat zou slaan.”

Gooische Vrouwen belooft volgens een woordvoerster van RTL 4 weer een spektakel vol “hilariteit, drama en liefdesperikelen“. “In het vierde seizoen maakt de kijker kennis met een aantal Gooise nieuwkomers“, laat de zegsvrouw bovendien weten. “Eén van de nieuwe karakters in dit seizoen is Yari, een hilarische rol van Alex Klaassen. Hij speelt een überstylist, die is ingehuurd door Cheryl. Ook actrice Beppie Melissen maakt haar (r)entree. Ze speelt de rol van de zus van de vermoorde moeder van Martin Morero.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen