Volledige cast Schnitzelparadijs bekend

Foto: Bas LosekootDe volledige cast van de nieuwe serie Het Schnitzelparadijs van omroep BNN is bekend. Naast Tygo Gernandt, Yahya Gier, Gürkan Küçüksentürk en Micha Hulshof gaan ook Eva van de Wijdeven, Sanne Vogel, Jose Klaasse, Arent Jan Linde, Dick van den Toorn en Peer Mascini aan de slag in het restaurant De Blauwe Gier. Dat heeft BNN laten weten. “De nieuwe multiculturele keukenploeg zorgt voor een hilarische en doldwaze tiendelige comedyserie waar de absurditeit vanaf spat.”

Het Schnitzelparadijs is gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit uit 2005. Het verhaal speelt zich echter af vóór de film. Hier is Sander nog een onschuldige jongen die uitdaging in zijn leven zoekt en daarom een reis naar Afrika plant. Om geld hiervoor te sparen, solliciteert hij bij het restaurant De Blauwe Gier. Maar zijn nieuwe baantje blijkt één grote verschrikking. Op zijn allereerste werkdag krijgt hij de ene na de andere ontgroeninggrap voor zijn kiezen en hij zweert nooit meer terug te komen.

Schnitzelparadijs is gebaseerd op het boek van Khalid Boudou en wordt geproduceerd door Lemming Film. De regie is in handen van Marco van Geffen en Arne Toonen.

Het Schnitzelparadijs is vanaf 7 september om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen