Luisteraars kunnen radio-uitzending winnen bij Llink

Luisteraars maken vanaf vandaag kans om gast-eindredacteur te worden van één van de radioshows van LLiNK. De omroep organsieert de wedstrijd ‘Win een uitzending’. Dat laat een zegsvrouw van LLiNK weten. Via internet kunnen deelnemers hun suggestie voor een uitzending opsturen en het leukste idee wint. “Ik ben benieuwd naar de reacties die op de wedstrijd komen en naar de onderwerpen die de mensen zullen aandragen“, zegt radiopresentator Marcel van der Steen.

Via internet kunnen deelnemers zich per radioprogramma aanmelden met hun suggestie en persoonlijke motivatie. De redacties kiezen het leukste, beste, meest originele of ludieke idee. Deze persoon wordt gast-eindredacteur van het programma voor een dag. Bovendien zal de opname bij hem of haar thuis plaatsvinden. De actie loopt vanaf 1 juli tot en met 29 oktober als de laatste thuis-uitzending is geweest. Om deel te kunnen nemen moet men lid zijn van LLiNK.

LLinke Soep bijt het spits af. Op vrijdag 8 augustus – de eerste dag van de Olympische Spelen – zal de eerst thuis-uitzending plaatsvinden. Presentator Marcel van der Steen: “Ik ben benieuwd naar de reacties die op de wedstrijd komen en naar de onderwerpen die de mensen zullen aandragen. Nu begint voor mij het afwachten en hopen op een leuke locatie.” Elke vrijdagavond om 20:00 uur presenteert Marcel LLinke Soep op Radio 1. Hierin wisselen reportages, studiogesprekken en telefoontjes elkaar in snel tempo af

Ook het programma MoveYourAss van Rudy Mackay doet mee met de wedstrijd. Op 3FM presenteert hij elke vrijdagnacht tussen 22:00 en 01:00 uur het eigenwijze muziekprogramma MoveYourAss. “Hiernaast wapent Rudy zich elke week weer met zijn gitaar en laat hij je weer raden welke hit hij tot boxershort-song heeft omgebouwd. Luisteraars die een top 3 van nummers weten die perfect in het programma passen, maken kans op de thuis-uitzending op vrijdag 29 augustus.”

Desmet presentatoren Teun van de Keuken en Pieter Hilhorst doen ook mee met de actie. Zij gaan bovendien onderling de strijd aan wie van hen de thuis-uitzending zal presenteren. Desmet Live (vanaf 1 september OBA Live) is een dagelijkse geëngageerde talkshow op Radio 5 over cultuur, politiek en moraal met live-muziek. Tussen 18:00 en 19:50 uur worden diverse tafelgasten ontvangen. Degene die de meest ideale gast doorgeeft maakt kans op de uitzending op maandag 27 of woensdag 29 oktober.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen