Koert-Jan de Bruijn en Evelyn Struik naar House Vision

Geplaatst op Sat 19 Jul 2008 om 12:51

Koert-Jan de Bruijn en Evelyn Struik worden toegevoegd aan het presentatieteam van House Vision op RTL 4. Ook Koert-Jan en Evelyn zullen de hele wereld over reizen op zoek naar de mooiste woningen. Dat verklapte huidige presentator Tim Immers op Radio 538. Tim Immers is enthousiast over zijn nieuwe collega’s. “Ik heb er allemaal leuke collega’s bijgekregen“, vertelt hij. “Ik ga Quinty Trustfull wel missen, maar ze heeft het hartstikke druk en doet allemaal leuke dingen.

Tim Immers presenteerde House Vision de afgelopen seizoenen met Stella Gommans en Quinty Trustfull. Koert-Jan (GTST, Bestemming Nederland) en Evelyn Struik (Musicworld, Tuinmagazine) zijn de nieuwe gezichten. Tim Immers: “Het is jammer, want ik deed natuurlijk altijd House Vision met Quinty. Maar het belooft weer een mooi seizoen te worden. Ik heb er erg veel zin in.

House Vision vindt Tim Immers nog altijd erg leuk om te doen. “Ik doe het voor het derde jaar. Daarvoor deed ik het reisprogramma Boarding Now. Het is fantastisch om programma’s over reizen te maken. Het wordt wel even doorpoten, want het loopt allemaal door elkaar heen. We beginnen in augustus met TV Makelaar en dan in september 26 afleveringen van House Vision erbij.

Ook kijkt hij uit naar TV Makelaar. “Je wordt er uiteindelijk voor gevraagd. Ik had al eens aangegeven dat ik het een erg leuk programma vond. Ik doe natuurlijk House Vision al een aantal jaar. Alles wat met huizen te maken heeft, vind ik erg interessant. Het is altijd leuk om te zien hoe andere mensen wonen. Vinden we allemaal leuk, ook als je kijkt naar de kijkcijfers. Nederland smult van bij mensen binnenkijken en verbeteren van huizen. Ik was erg vereerd.”
21 Reacties op “Koert-Jan de Bruijn en Evelyn Struik naar House Vision”


 1. Anonymous

  Ik zie het programma maar af en toe dus misschien is het een domme vraag maar hoezo gaat hij Quinty missen? Ze zijn toch altijd op een hele andere locatie dus bij de opnames zullen ze elkaar niet tegenkomen?

 2. Pat

  Dan had je vaker het programma moeten kijken

 3. Anonymous

  Deed John Williams ook niet House Vision?

 4. Anonymous

  Waar is Stella Gomans gebleven?????????

 5. Anonymous

  Reactie op Anoniem:

  Weg en dat vind ik niet erg.

 6. Anonymous

  Misschien gaat Stella er even tussenuit nu haar man overleden is?

 7. michel

  @3 ja die deed dat ook maar tim immers nam het van hem over

 8. Vincent

  RTL heeft een onoverzichtelijk presentatieteam.

 9. Anoniem

  Reactie op Vincent:

  Vind je? Dat wordt wel vaker op deze site gezegt: eigenlijk is dit dat helemaal niet zo. De laatste tijd vertrekken er veel mensen bij RTL, en probeert RTL meer mensen meerdere programma’s te geven (Koert-Jan de Bruijn Bestemming Nederland en House Vision, Tim Immers TV Makelaar en House Vision), dus dat is zeker goed. En er hebben ook maar een paar mensen echt een contract, veel mensen worden op project basis ingehuurd (bijvoorbeeld Sylvana Simons).

 10. Quinty

  Quinty gaat komend seizoen het team van Eigen Huis en Tuin versterken, dus ze blijft gewoon bij RTL

 11. Anonymous

  Reactie op Vincent:
  Tja, zo overzichtelijk (of eenzijdig) als bij SBS6 is het gelukkig nergens. ;-)

 12. Anoniem

  Koert-Jan is echt om af te rukken;) Heerlijk

 13. Brian

  Ik vond Stella altijd erg leuk, maar vraag me af waar ze gebleven is. Hoop dat ze nog terugkomt, altijd een vrolijke en enthousiaste vrouw!

 14. Anonymous

  ja bij zowel Bestemming NL als Housevision is ze weg
  en haar man is vorigjaar overleden dus vind dit extra vervelend voor haar
  Houden ze daar geen rekening mee bij RTL?

 15. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Ehmm, wie zegt dat RTL Stella ontslagen heeft? Misschien is het Stella haar eigen initiatief?

 16. Anonymous

  Reactie op Anoniem:
  Hoezo moet je daar rekening mee houden? Als ze een contract voor bepaalde tijd heeft (wat vaak het geval is) en dat loopt af en ze willen niet met haar doorgaan, dan is het toch onzin om te zeggen dat dat toch maar verlengd moet worden omdat haar man is overleden. Het is heel vervelend voor haar (en dat is nog zacht uigedrukt) maar RTL moet ook verder. Het zijn gewoon twee losse dingen.

 17. Flippo

  Misschien is Stella er gewoon even tussenuit en zien we d’r in de loop van het seizoen weer met.. iets anders?

 18. Anonymous

  Ik vind Stella één van de leukste, sympathiekste presentatrices van ons land. Ik hoop dan ook dat ze snel weer met een leuk programma op tv te bewonderen is. Al dan niet bij RTL.

 19. Anonymous

  Waar komen die 2 presentatoren ineens weg? RTL heeft zat sponser-middag-programma’s presentatoren……….. Wat zijn dit voor een stelletje idioten bij RTL…

 20. Stephanie

  haha ik kom volgende week als goed is op tv in drenthe.
  toen was ik daar;)

  xx

 21. jordy

  Nau hoi koert-jan wil je ook een keer op de kolfbaan 96.
  het is in burgum

  doei groetjes van jordy en raynier

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.