André van Duin: ‘Nooit meer teamcaptain Wie Ben Ik?’

André van Duin vindt het leuk dat zijn succesprogramma ‘Wie Ben Ik?’ nieuw leven ingeblazen wordt bij SBS 6. Jarenlang waren hij en vaste collega Ron Brandsteder de vaste teamcaptains van de televisieshow. Terugkeren als teamcaptain zou André van Duin nooit overwegen. “Ik heb het tien jaar gedaan, ik moet het zeker niet opnieuw gaan doen. Dan valt het altijd tegen“, zegt Van Duin op Radio 538. “Dan wordt het altijd opgeklopt en er een heisa van gemaakt. Dat maak je nooit waar.

André van Duin denkt dat ‘Wie Ben Ik?’ ook met de nieuwe bezetting een leuke show zal worden. “Gerard zal het heel erg leuk doen. Patty Brard gaat aan de andere kant zitten. Die vallen elkaar wel. Ik kwam Gerard van de week tegen. Gerard is heel leuk. Hij zei: ‘Je komt toch ook een keer’. Ik zei: ‘Natuurlijk’.

Gerard Joling is erg blij dat André van Duin een keer te gast is in de nieuwe serie, vertelt hij vandaag in De Telegraaf. “Toen ik André in het uitgaansleven tegenkwam, heb ik hem gevraagd om aankomend seizoen gast in het programma te zijn. En dat leek hem hartstikke leuk. Het programma was natuurlijk razend populair en volgens André erg leuk om te doen. Dat hij nu in de nieuwe samenstelling, met Tooske Ragas als presentatrice en Patty Brard en mij als teamcaptains een keer wil terugkeren vind ik fantastisch!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen