Zoektocht naar nieuwe girlband én model met brains

Bij Veronica zijn vanaf vanavond twee nieuwe Amerikaanse realityshows te zien: Girlicious en Most Smartest Model. In Pussycat Dolls Present: Girlicious wordt gezocht naar een volledig nieuwe band; Girlicious. In America’s Most Smartest Model wordt gekeken of er modellen bestaan die naast een mooi gezicht en lichaam ook in het bezit zijn van een goed stel hersenen. Beide programma’s zijn vanaf heden iedere dinsdag om 22.45 uur en 23.40 uur te zien bij Veronica.

In Pussycat Dolls Present: Girlicious, het vervolg van de populaire show The Search For The Next Pussycat Doll gaat Robin Antin op zoek naar een volledig nieuwe girlband; ‘Girlicious’. In de eerste aflevering is te zien hoe achttien ‘wannabe-Dolls’ in drie groepen worden verdeeld om op een van de hits van de Pussycat Dolls hun zang- en danstalenten te tonen aan de jury. In het programma vinden verder gastoptredens plaats van onder andere de Pussycat Dolls zelf, zangeres Nelly Furtado en rapster Lil’Kim.

In America’s Most Smartest Model wordt gezocht naar een model, dat naast een goed uiterlijk ook nog eens beschikt over intelligentie. Zestien modellen die denken dat ze in het bezit zijn van de combinatie ‘beauty and brains’ gaan de uitdaging aan om dit te bewijzen. Ze wonen tijdelijk met zijn allen in een huis en slechts één van hen gaat naar huis met de hoofdprijs; een geldbedrag van $100.000. Ook wordt hij of zij het gezicht van een reclamecampagne en de titel “America’s Most Smartest Model”. De show wordt gepresenteerd door Ben Stein and Mary Alice Stephenson.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen