Rivaliteit op de catwalk: finale Holland’s Next Top Model 4

Daphne Deckers presenteert vanavond vanuit de Lichtfabriek in Haarlem de finale van het vierde seizoen Holland’s Next Top Model. De vier finalisten Ananda, Jennifer, Patricia en Yvette zullen daar als volleerde modellen de catwalk gaan bestormen. Patricia lag na de opnamen meer dan vijf weken op de intensive care. Hoewel nog niet bekend is of ze er vanavond is, is haar er alles aan gelegen om toch aan de finale deel te kunnen nemen. “Ik lag op de grond van de buikpijn.

Patricia kwam terug van de tv-opnamen in Thailand en ging gelijk door naar een feestje. “Ik had buikpijn, maar daaraan was ik gewend geraakt. Bij de bushalte werd het echter zo erg, dat ik op de grond ben gaan liggen. En ik gedroeg mij heel apathisch“, legt ze uit in De Telegraaf. “Uiteindelijk bleek er een grote ontsteking in mijn buik te zitten en moest ik worden geopereerd. Mijn eerste reactie was ’maar ik doe mee aan Holland’s Next Top Model en wil echt geen litteken!’ Maar het is van binnenuit gehecht, het is echt heel mooi gedaan.

Juryleden Rosalie van Breemen, Hilmar Mulder, Mariana Verkerk, Philip Riches, Anneriet van Schaijk én de kijker bepalen wie het modellencontract en de felbegeerde titel ‘Holland’s Next Top Model’ wint. Niet alleen Ananda, Patricia, Jennifer en Yvette betreden de catwalk, ook draagt een BN’er als ‘surprise guest’ een steentje bij aan één van de modeshows en gaat hierbij zelfs uit de kleren.

Dat de modellen inmiddels de hete adem van hun rivalen in de nek voelen en niet voor elkaar willen onderdoen, blijkt wel uit de inspanningen die zij verrichten in de race om de titel. “Yvette die druk is met haar eindexamen wordt geholpen door haar vriendinnen die de publiciteit hebben gezocht in de omgeving van het dorp Monster en flyers hebben gedrukt“, vertelt een woordvoerder van RTL 4. “Ananda is actief in het uitgaansleven en springt overal op de bar om het uitgaande publiek op te roepen op haar te stemmen. Jennifer heeft via Hyves op miraculeuze wijze meer dan 3000 vrienden op weten te trommelen.”

De spannende live finale van Holland’s Next Top Model krijgt vanavond een muzikaal tintje nu bekend is geworden dat zanger Alain Clark met zijn band optreedt. De Nederlandse zanger bestormt momenteel de hitlijsten met ‘Blow Me Away’.

Holland’s Next Top Model is tussen 20.30 en 22.00 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen