Marilou le Grand eindigt tv-carrière in Nederland

Marilou le Grand stopt met het presenteren van televisieprogramma’s. De presentatrice emigreert naar het bui- tenland. Dat vertelde Marilou vanavond in RTL Boulevard. De man van Marilou heeft een baan aangeboden gekregen in Australië en daarom gaat het hele gezin ‘down under’. Voor RTL 4 presenteerde Marilou het programma Yacht Vision. “We gaan met het hele gezin die kant op. Ik heb daar al acht jaar gewoond. In Nieuw-Zeeland althans. Het is nu tijd om weer terug te gaan.

Marilou le Grand heeft nog geen plannen in Australië. “Ik ga lekker kijk wat ik doe.” Overigens is Marilou maandag bevallen van een dochter. Het is haar derde kindje. Het meisje Liv zal opgroeien in Australië.

Marilou le Grand (38) maakte in 2002 haar tv-debuut bij Lijn 4. Van 2005 tot 2007 was Marilou te zien als presentatrice van het programma TV Makelaar, samen met Sybrand Niessen. In 2007 nam Froukje de Both het stokje van haar over. Ook deed ze mee aan Dancing on Ice (foto). Dit seizoen presenteerde Marilou nog Yacht Vision.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen