Uitspraken Gerard Ekdom als ringtone te downloaden

De AVRO brengt de kreten van dj Gerard Ekdom ‘op veler verzoek’ uit als ringtones. Ze zijn gratis te downloaden via de internetsite van Gerards radioshow Arbeidsvitaminen. Dat meldt de AVRO vandaag. Een van de bekende kreten is ‘die lucht…!’ Gerard: “Die is ontstaan in het Glazen Huis. Ik riep het voornamelijk als ik langs het toilet of in de keuken liep. Daar werden van die gore sapjes klaargemaakt. Dan riep ik ‘Dieeee lucht….!’ Uiteindelijk ben ik die tekst gaan gebruiken.

Ook de uitspraak ‘Ik zal kijken wat ik voor je kan doen’ is populair geworden. Gerard: “Ik heb die tekst voor het eerst gebruikt tegen een Metallica-fan op een feestje waar ik stond te draaien. Ik kwam ermee weg…Dus heb ik hem goed onthouden en heel erg vaak gebruikt. Maar helaas, inmiddels weet iedereen wat het eigenlijk betekent: nee!

Naast ‘die lucht…’ en ‘ik zal kijken wat ik voor je kan doen’ zijn er nog vier andere uitspraken die gedownload kunnen worden als ringtone.

AVRO Arbeidsvitaminen is elke werkdag te beluisteren van 9.00 tot 12.00 uur op 3FM.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen