Studio-inventaris LiveShop onder de hamer

De studio-inventaris en inboedel van homeshoppingzender LiveShop worden geveild. Tot donderdag 8 mei kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op de diverse attributen afkomstig uit de opnamestudio. Dat meldt organisator Troostwijk Veilingen. LiveShop heeft zo’n 1,5 jaar homeshopping uitzendingen verzorgd op haar eigen kanaal en op commerciële zenders zoals RTL8. Er worden onder meer tv-camera’s, boxen, opnameapparatuur, tv’s en verlichting te koop aangeboden.

De uitzendingen van LiveShop waren eind februari 2008 voor het laatst op tv te zien. Dit gebeurde doordat de nasleep en het effect van een rechtszaak over het faillissement van LiveShop een te grote schade brachten aan de lopende activiteiten. Ondanks dat het uitgesproken faillissement enkele weken later door het Hof in Leeuwarden is vernietigd, is voortzetting van de zender financieel niet haalbaar gebleken.

Geïnteresseerden kunnen online bieden op de diverse producten. Peter Wolterman, directeur van Troostwijk Veilingen: “In oktober 2006 startte LiveShop met een gloednieuwe studio gedurende 7 uur per dag. Een jaar later is dit verdubbeld naar 14 uur per dag, zeven dagen per week.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen